IJsclub Eendracht `68 bouwt een ijsbaan op het terrein naast het Clubhuis.

In 2004 is het plan ontstaan om een ijsbaan te gaan maken. Door allerlei oorzaken (minder strenge winters, uitdiepen van de kolk...enz) is het de laatste jaren niet mogelijk geweest om te kunnen schaatsen. Hier brengt de ijsclub verandering in.

In november 2004 is de kogel definitief door de kerk gegaan. Na uitvoerig overleg met diverse partijen omtrent de mogelijkheden zijn we gekomen tot een definitief plan. Er wordt een laag folie op maat gemaakt waarop we uiteindelijk het ijs kunnen laten groeien.

We hebben gekozen voor een aanpak waarbij we verwachten met een paar dagen vorst te kunnen rijden. Uiteraard moet er eerst gewerkt worden...

Het plan hebben we voorgelegd aan diverse sponsoren. Velen hebben enthousiast gereageerd. Dit betekend dat het kostenplaatje nagenoeg rond is. Uiteraard bieden we iedereen de kans om mee te werken aan dit unieke project. Neem daarvoor contact op met het bestuur.

  • De Rabobank heeft in november 2004, middels een speciaal fonds, haar medewerking verleend aan het project.
  • Op advies van de firma Weiman hebben we besloten om het terrein op te hogen waardoor er een stabiele basis bestaat voor een degelijke ijsbaan.

Bezoek onze website regelmatig en volg de ontwikkelingen op de voet.

>