Home

Stuur een e-mail

Pagina uitprinten

Eendracht '68

Openingstijden

Wedstrijden/ Toertochten

Clubgebouw

Foto's

Sponsoren

Bestuur

De ijsclub in het nieuws

Jaarverslag

Notulen ledenvergadering

IJsclub Eendracht `68
p/a Bonegraafseweg 27a
4051 CG Ochten
tel: 06 13317162
email:
info@ijsclubeendracht68.nl

Bank: Rabobank
IBAN: NL54RABO0347919944

  NIEUWSBRIEF 09-02-2021 – Schaatsen en Corona

Langs deze weg willen wij u nu alvast informeren over de gang van zaken wanneer er geschaatst zou kunnen worden op onze ijsbaan.

Indien u of uw kind klachten heeft, verzoeken wij u dringen om thuis te blijven.

Wanneer uw kind wilt komen schaatsen dient een bloktijd gereserveerd te worden via onze website. De link naar de reserveringspagina vindt u onder het kopje “openingstijden”. Reserveren kan ook via facebook middels een reserveringsknop.

Indien er voor een kind begeleiding nodig is, omdat het bijvoorbeeld nog niet kan schaatsen, dan dient dit in de reservering aangegeven te worden. Max. 1 begeleider per kind.

Kinderen in de leeftijd tot en met 15 jaar mogen de ijsbaan op tot een maximum van 70 kinderen. Helaas kunnen wij oudere kinderen en volwassenen niet toelaten.

In de bevestigingsmail die wordt gestuurd naar aanleiding van uw reservering, vindt u de gezondheidscheck. Indien u één van deze vragen met ja kunt beantwoorden dan is uw komst naar de ijsbaan niet toegestaan.

Er wordt geen entree geheven. Kinderen tot en met 15 jaar mogen gratis de ijsbaan op, dit geldt ook voor de begeleider van een kind.

De kantine en kleedkamer zijn dicht.

U kunt gebruik maken van het toilet. Hier gelden de reguliere Coronaregels. Vanaf 13 jaar is het dragen van een mondkapje in een binnenruimte verplicht.

Er is sprake van éénrichtingsverkeer. Volg de pijlen “Ingang”en “Uitgang”.

Publiek is niet toegestaan.

Er is een Corona coördinator aanwezig, gelieve zijn of haar instructies op te volgen.

Houd u bij het aantrekken van de schaatsen aan de markering op de bankjes, waaraan u kunt zien waar u wel , en waar u niet mag zitten.

KOEK EN ZOPIE

Afhaal bij het loket is mogelijk, houd 1,5 meter afstand.

Het mag niet te druk worden bij de afhaalplek.

Ter plekke iets eten of drinken is niet toegestaan.

Wij begrijpen dat sommige leden teleurgesteld zullen zijn vanwege hetgeen hierboven beschreven. Maar wij hopen op uw begrip en uw verantwoordelijkheidsgevoel, zodat we er ondanks alle beperkingen een fijne ijsperiode van kunnen maken.

Met vriendelijke groet, Bestuur ijsclub Eendracht’68


J  

>